죽전문사이트

페이지 정보

profile_image
작성자호빵맨 조회 28회 작성일 2021-09-01 00:11:48 댓글 0

본문

영양만점 소고기 야채죽 맛은 일품! 기력회복에도 좋아요

[재료 (Ingredients)]
소고기다짐육 180g (180g Beef Minced Meat)
애호박 반개 (1/2 Squash)
양파 1/4개 (1/4 Onion)
당근 약간 (a little Carrot)
표고버섯 2개 (2 Shiitake mushroom)
밥 1공기 (1 serving Rice)

[양념 (Seasoning)]
식용유 2숟갈 (2Tbsp Cooking oil)
들기름 2숟갈 (2Tbsp Sesame oil)
다진마늘 1숟갈 (1Tbsp Mince garlic)
청주 2숟갈 (2Tbsp Sake)
후추 살짝 (a little Black pepper)
국간장 2숟갈 (2Tbsp Soup soy sauce)
다시마 육수 800ml (800ml Kelp broth)
구운소금 1/3작은술 (1/3tsp Salt)
참깨 1숟갈 (1Tbsp Sesame seeds)


다시마 육수는 물 1리터와 다시마 한조각을 넣고 끓여주세요.

육수는 취향에 따라 양을 줄이셔도 됩니다.



0:00 안녕하세요
0:17 재료소개
1:07 재료손질
2:35 볶아주기
3:36 양념하고 끓여주기
5:44 재료넣고 푹 끓이기
7:39 농도조절하고 간맞추기
8:16 맛보고 마무리인사

#소고기야채죽 #소고기죽 #야채죽

[야채죽][입맛없을 때 한 끼 식사로 든든한 정성가득 죽 만들기]VegetablePorridge[엄마가 딸에게]

#야채죽#아침#엄마가딸에게
♥️[엄마가 딸에게] 들려주는 요리 이야기♥️from Mom to Daughter
YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCYab2mkrBY5EJ9R9SLwrmTA
INSTAGRAM https://www.instagram.com/frommomtodaughter/

This video is about [야채죽]vegetable porridge[aka]Yachae-Juk
‍재료[Ingredients]: 1 Cup=200ml
밥 1공기 bowl of cooked rice
당근 100g carrot, chopped
감자[소] 2개 200g small potato, chopped
양파[중] 1개 180g medium onion, chopped
호박 1/2개 100g, green squash, chopped
생표고버섯 4-5개 shitake mushroom, chopped
채수[다시마,무우,파뿌리,양파] 4 Cups of vegetable stock [dashima, radish, white part of green onion, onion]
참기름 1 1/2 Tbsp sesame oil
식용유 1 1/2 Tbsp cooking oil
찹쌀가루 1 Tbsp glutinous rice flour
소금 1 1/4 tsp salt

Chop the vegetables into very small cube pieces
In a large pot, heat sesame oil and cooking oil together over medium heat
Add in the chopped veggies, season with salt, and saute for about 2-3 minutes
Pour 4 Cups of water[or replace vegetable soup stock for deeper flavor]into a separate pot, bring to a boil,
Then, add the rice, stir it around, and simmer to a boil
In a small mixing bowl, mix glutinous rice flour and water to make the paste
Add 1 Tbsp of the paste to the pot of rice
Once it comes back up to boil, add the veggies in
Stir it around occasionally until most of the water has evaporated away
Add salt and pepper to taste
저희 식구들의 입맛을 바탕으로 한 기본 레시피입니다. 각자 기호에 따라 응용하세요

엄마가 늘 사용하는 제품이 궁금하시다면:
~Dexas Heavy cutting board, Grey Granite Pattern
https://amzn.to/2yFf15S
~All-Clad E7852664 HA1 Hard Anodized Nonstick Dishwasher Safe PFOA Free Sauce Pan Cookware, 2.5-Quart, Black
https://amzn.to/38YjKPO
~Viking 3-Ply Stainless Steel Saucepan with Lid, 2.4 Quart
https://amzn.to/2IZQSvX
*Above are affiliate links, which means if you click a link and buy a product, at no extra cost to you, we make a little bit of commission to help us maintain our YouTube channel*

[Music/Sound Effects]
http://www.freesfx.co.uk
[Images] obtained from:
a href='https://www.freepik.com/free-photo/ta... by Freepik
a href='https://www.freepik.com/free-vector/w... by Freepik
a href="https://www.freepik.com/free-photos-v..."Background vector created by Kjpargeter - Freepik.com/a
www.flaticon.com

소고기야채죽 만들기 집에서 간단하게 죽만들기 팁 심방골주부

도움이 되셨다면 구독 부탁드립니다. ^^
공유와 퍼가실 땐 해당 사이트에
출처를 남겨주시면 감사하겠습니다.

구독 주소 : https://goo.gl/vU3HPr
Subscription address : https://goo.gl/vU3HPr

유튜브 : https://goo.gl/rYXh6Z
인스타그램 : https://goo.gl/CJiCNT
카카오스토리 : https://goo.gl/dSyksZ
광고 \u0026 DM문의 : kblee8793@gmail.com

#소고기야채죽 #야채죽끓이는법 #죽만들기 #심방골주부

... 

#죽전문사이트

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 2,887건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.heif-cn.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz